Szétverte az elektromos kerékpárt

Rendőrség
A balmazújvárosi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 37 éves férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. december 3-án 14 óra 39 perckor R. Olivér balmazújvárosi házában szóváltásba keveredett feleségével és annak édesanyjával, majd az udvarra kiment, ahol az anyósa tulajdonát képező elektromos kerékpárt egy fejszével szétverte. Ezt követően a 37 éves férfi még aznap 21 óra körül megjelent anyósa balmazújvárosi házánál, ahol a bejárati ajtó üvegét betörte, oda bement és a házban tartózkodó feleségét megfenyegette, majd a helyszínről elment. Az esetről a sértett bejelentést tett a rendőrségre.

A rendőrök a helyi férfit otthonában elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Balmazújvárosi Rendőrkapitányságra. A nyomozók R. Olivért gyanúsítottként kihallgatták, aki elmondta, hogy szerinte felesége megcsalta őt, ezért veszekedett vele, majd a vitába beleszólt az éppen náluk tartózkodó anyósa is, ami őt felidegesítette, ezért verte szét baltával az elektromos kerékpárt.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben zaklatás bűntett, rongálás vétség és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.