Megvágta és megöléssel fenyegette

Rendőrség
A debreceni rendőrök elfogták azt a 26 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy késsel megvágta a sértett nyakát.

A Debreceni Rendőrkapitányságság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 26 éves H. Krisztiánnal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 12-én 16 óra körüli időben egy debreceni családi ház udvarán két férfi vitatkozott egymással. A gyanú szerint a veszekedés azért alakult ki, mert a főbérlő fel akarta bontani az albérlőjével a szerződést. A vita hevében a 26 éves albérlő előrántott egy kést, amit odatett tett a 43 éves sértett nyakához, majd megvágta és megöléssel fenyegette.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható H. Krisztiánt. A sértetthez a járőrök mentőt hívtak a sérülése ellátása érdekében. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a 43 éves férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított 26 éves helyi lakost a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. H. Krisztián az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.