Kihasználta, hogy szomszédja kórházba került

Rendőrség
A püspökladányi rendőrök vádemelést javasolnak egy tetétleni férfi ellen, aki a megalapozott gyanú szerint szomszédja házából lopott.

A tetétleni körzeti megbízott és egy nyomozó 2015. augusztus 13-án 9 óra 30 perckor egy helyi férfihoz mentek, mivel olyan információ jutott a tudomásukra, hogy egy Deák Ferenc utcán lakó férfi a szomszédjától lopott. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy a 61 éves férfi egy hosszabbítóval áramot vezetett át szomszédja házából a sajátjába. A körzeti megbízott a helyi lakost előállította a Kabai Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. K. G. vallomásában elmondta, hogy tudomása szerint szomszédja hetek óta kórházban van és az üresen álló házából az áramon kívül bútorokat, szerszámokat, kerékpárt, valamint a cserépkályhát is eltulajdonította. A rendőrök a terheltnél tartott házkutatás alkalmával a bűncselekménnyel összefüggésben lefoglaltak egy fűnyírót, valamint egy kerékpárt is.

A férfi ellen a Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.