Feladta magát a verekedő

Rendőrség
Önként jelentkezett a rendőrségen, és a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint Debrecen belvárosában bántalmazott egy 16 éves fiút.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett és garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást M. Zoltánnal szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2015. szeptember 19-én 00 óra 25 perc körüli időben Debrecenben, a Baltazár Dezső téren egy fiatalokból álló társaság tagjai egy férfival szóváltásba keveredtek. A vita hamar verekedéssé fajult, melynek következtében egy 16 éves konyári fiatalember – az elsődleges adatok szerint – életveszélyesen megsérült.

A debreceni rendőrök jelentős erőkkel kezdték meg az elkövető beazonosítását és felkutatását, ezzel egyidőben felhívás jelent meg a rendőrség honlapján. Ennek eredményeként a bűncselekménnyel gyanúsítható M. Zoltán 18 órával a bűncselekmény elkövetése után önként, védőjével jelentkezett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon, ahol a nyomozók kihallgatták. A terhelt ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett folyik az eljárás.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.