Feltört gépkocsik tulajdonosait keresik Debrecenben

Rendőrség

A Debreceni Rendőrkapitányság nyomozást folytat lopás vétség és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt J. Vilmos és N. Lajos ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2015. április 28-án éjjel feltörte a sértett Debrecen, István úton parkoló gépkocsiját és abból különféle szerszámokat tulajdonítottak el. A nyomozók a 30 éves és a 24 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Az eljárás során gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a terheltek 2015 áprilisában és júniusában

  • Debrecen, István út 87. szám előtt egy fehér színű gépkocsit,
  • Debrecen, István út 21. szám előtti parkolóban egy ismeretlen színű és típusú gépkocsit,
  • Debrecen, Tócóskert tér 1. szám előtt egy fehér színű Fiat Ducato típusú gépkocsit,
  • Debrecen, Böszörményi út 45. szám előtti parkolóban egy fehér színű Mercedes Sprinter típusú gépkocsit

törtek fel és azokból különféle értéktárgyakat tulajdonítottak el. A sértettek felkutatása ez idáig nem vezetett eredményre.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek sérelmére a fenti címeken hasonló jellegű bűncselekményt követtek el vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.