Úgy fejbe rúgta, hogy az eszméletét is elveszítette

Rendőrség
A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták azt a 18 éves helyi fiút, aki a gyanú szerint egy debreceni szórakozóhely előtt fejbe rúgta a sértettet.

A Debreceni Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást D. Péterrel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 6-án 3 óra körüli időben két fiú vitatkozni kezdett egy Debrecen, Bajcsy- Zsilinszky utcai szórakozóhelyen, amit a biztonsági őrök észrevettek és kikísérték őket az utcára. A két fiatalember ott folytatta a dulakodást, amely során D. Péter egyszer fejbe rúgta a 22 éves sértettet, aki ennek következtében elvesztette az eszméletét.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínre mentek, ahol a bűncselekmény tisztázása érdekében adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, valamint értesítették a mentőszolgálat munkatársait. A járőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt a 18 éves helyi lakost ezután előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A gyanúsított az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.