Fagyizó előtt verekedtek össze Hajdúhadházon

Rendőrség
A rendőrök elfogták azt a két férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy fagyizó előtt verekedtek össze Hajdúhadházon.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. András és J. Gyula hajdúhadházi lakosokkal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. szeptember 3-án 17 óra 15 perc körüli időben a 39 éves B. András a Hajdúhadház, Béke utcában található söröző előtt arcon ütötte a 30 éves J. Gyulát. A két férfi ezt követően a Hunyadi utcán található fagyizó előtt ismét összeszólalkozott, majd a 30 éves férfi egy üveget dobott a 39 éves férfi irányába és a fagyizó egyik napernyőjét összetörte.

Az esetről történt bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi lakost és előállították őket a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra.  A nyomozók a garázda férfiakat gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.