Megütötte a lány testvérét

Rendőrség

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a 31 éves R. Károllyal szemben.

A nyomozás adatai szerint 2015. július 11-én 2 óra körüli időben egy balmazújvárosi szórakozóhely előtt R. Károly veszekedni kezdett egy lánnyal, akit a testvére meg akart megvédeni, ezért közéjük állt. A 31 éves férfi ekkor a 25 éves sértettet nagy erővel, ököllel megütötte, amitől a fiatalember a földre esett. Nővére telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját. A helyszínre érkező rendőrök R. Károlyt elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A járőrök mentőt hívtak a bántalmazott férfihez, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A helyi lakos gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. A balmazújvárosi nyomozók a férfival szemben folytatott nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbították az illetékes járási ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.