Megütötte a hívatlan vendéget

Rendőrség
A tiszacsegei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 23 éves V. Mihály, helyi lakossal szemben, aki megütött egy helyi férfit.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi tett feljelentést a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Tiszacsegei Rendőrőrsén arról, hogy 2015. február 6-án 15 óra 30 perc körüli időben Tiszacsege, Lehel utcában V. Mihály háton és arcon ütötte. Az nyomozás adatai alapján megállapítást nyert, hogy a sértett a terhelt édesapjával ment el a Lehel utcai házba, ahol előzetes szóváltást követően a fiú őt háton és arcon ütötte. A nyomozók a helyi lakost gyanúsítottként kihallgatták. A 23 éves terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte, vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy tettére nem tud magyarázatot adni.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság Tiszacsegei Rendőrőrs a V. Mihállyal szemben testi sértés bűntette miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.