A rendőrök visszaadták a sértett pénztárcáját

Rendőrség
A rendőrök elfogták azt a 40 éves nőt, aki a gyanú szerint egy biharkeresztesi gyógyszertárból eltulajdonította egy idős nő pénztárcáját.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő telefonon tett bejelentést 2015. június 11-én délelőtt a Biharkeresztesi Rendőrőrsre arról, hogy egy helyi gyógyszertárban a pulton hagyott pénztárcáját az abban található készpénzzel és okmányokkat együtt ismeretlen személy eltulajdonította. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható L.-né S. Mónika helyi lakost. A 40 éves nőt a biharkeresztesi nyomozók még aznap elfogták és a Biharkeresztesi Rendőrőrsre előállították, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A terhelt a bűncelekmény elkövetését elismerte. A nyomozók az eltulajdonított pénztárcát, készpénzt és okmányokat a 77 éves sértettnek visszaadták.

A  Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztesi Rendőrőrs L.-né S. Mónika ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – folytatja az eljárást.