Megszegte, szabálysértési őrizetbe vették

Rendőrség
Egy 42 éves férfi megszegte a megelőző távoltartás szabályait, ezért a biharnagybajomi rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Biharnagybajomi Rendőrőrs távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy bihartordai férfi ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. március 16-án a férfi otthonában hangosan veszekedett édesanyjával, amelynek során egy fazék töltött káposztát dobott a sértetthez, valamint többször megütötte, szidalmazta és megfenyegette. A 62 éves nő félelmében otthonából egyik rokonához menekült és telefonon értesítette az esetről a helyi körzeti megbízottat. A rendőrök a férfit elfogták és a rendőrőrsre előállították, majd meghallgatták és ideiglenes megelőző távoltartást rendeltek el vele szemben.

A férfi 2015. március 18-án visszament otthonába, ahol ételt és pénzt akart kérni édesanyjától. A Püspökladányi Rendőrkapitányság Biharnagybajomi Rendőrőrs a férfit a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt 2015. március 18-án 11 óra 20 perckor szabálysértési őrizetbe vette a gyorsított bíróság elé állítás érdekében.