Pénztárcát lopott – bíróság elé áll

Rendőrség
A Püspökladányi Rendőrkapitányság bíróság elé állítási javaslattal fejezte be a nyomozást a 47 éves V. Jánossal szemben, aki a gyanú szerint egy helyi zálogházból pénztárcát lopott.

Egy 27 éves nádudvari nő 2015. február 6-án 11 óra 51 perckor a Püspökladányi Rendőrkapitányságon feljelentést tett, mely szerint aznap 10 óra 30 perc körüli időben ismeretlen személy egy püspökladányi zálogházban a pultról pénztárcáját a benne lévő személyes iratokkal, valamint egy pár arany fülbevalóval együtt ellopta. A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, amelyek alapján még a feljelentés napján azonosítottak egy a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 47 éves helyi lakost. A járőrök V. Jánost elfogták és előállítottak a Püspökladányi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.