Sörösüveggel ütötte fejbe

Rendőrség
A hajdúszoboszlói rendőrök vádemelést javasolnak két férfi ellen, akik Nagyhegyesen összeverekedtek.

A nyomozás adatai szerint egy nő tett telefonon bejelentést 2014. október 26-án 3 óra 10 perc körüli időben a rendőrség ügyeletére arról, hogy egy nagyhegyesi szórakozóhely előtt verekedés történt. A rendőrök a helyszínen egy vérző fejű férfit találtak, akihez mentőt hívtak. A járőrök adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki és megállapították, hogy a férfi egy másik férfival keveredett szóváltásba. B. Tamás megütötte K. Józsefet, amire a férfi a kezében lévő sörös üveggel ütötte fejbe társát, majd távozott a helyszínről.

A 18 éves K. Józsefet a járőrök otthonában elfogták és előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A nyomozók a 22 éves B. Tamást garázdaság vétség elkövetése miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a nagyhegyesi lakosok ellen a nyomozást 2015. február 11-én befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.