Szemtanúkat keres a rendőrség

Rendőrség

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. október 16-án 6 óra körüli időben, Püspökladány külterületén egy kerékpáros a Farkasszigeti út felől a kihelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére megállás nélkül továbbközlekedett a 4. számú főutat keresztezve Püspökladány irányába.

Haladása során egy Karcag felől Hajdúszoboszló irányába közlekedő ismeretlen személy – a rendelkezésre álló adatok szerint – egy piros színű Toyota Yaris Verso típusú gépkocsival a kerékpáros hátsó kerekének ütközött, melynek következtében a sértett elesett és megsérült. Az ismeretlen személygépkocsi vezetője megállás és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül továbbhajtott a helyszínről.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság kéri az ismeretlen gépjármű vezetőjét, a baleset szemtanúit, akik látták a cselekményt, vagy azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek,  hogy jelentkezzenek – személyesen – a Püspökladányi Rendőrkapitányságon (Püspökladány, Baross u. 2. szám) vagy hívják telefonon a nap 24 órájában elérhető 52/457-040 számot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 13 óráig), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.