Hogyan öltözzünk fel egy partira? Fedezzük fel a legdögösebb divattrendeket!

Party Zone

Az egyre melegebb időjárás automatikusan magával hozza az igényt, hogy kicsit kiszabaduljunk végre a négy fal közül. Ehhez pedig a hónapok előrehaladtával a legjobb helyszínek a különféle partik és fesztiválok. Készüljünk akár egy kerti partira vagy valamilyen bulira a belvárosba, érdemes már előre megadni a módját. Az idény legmenőbb outfit-ötletei következnek.

Bőrdzseki egy partihoz? Miért is ne!

A női bőrdzsekik különféle stílusú modelljei örök vagány darabnak számítanak. Nincs olyan korszaka a divatnak, amikor ne lett volna stílusos. Idén viszont kifejezetten központba kerül olyan szettekhez viselve, amelyek akár még szokatlan párosításúak is lehetnek. Vegyük fel a bőrdzsekit nyugodtan egy flitteres maxi ruhához, minihez, de akár még egy elegánsabb koktélruhához is találunk olyan darabot, amit hordhatunk a parti alatt is. Ilyen partihoz felvehető modelleket találunk a MODIVO https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/dzsekik/bordzsekik linkjére kattintva. A végeredményhez pedig nincs más dolgunk, mint választani egy csini szandált. Ezekből a korábbi klasszikusok mellett igazi befutók lettek a különféle fémes hatású platformok is.

Vissza a hetvenes évekbe – farmerkabátok, trapéznacik, kezeslábasok

Na meg a nyolcvanasba, és persze nem úgy, ahogyan régen. Nem kell mindenáron újra „tupírkának” lennünk, és az orbitális, karika alakú fülbevalókat is nyugodtan otthon hagyhatjuk. Viszont bátran feldobhatunk egy csini farmerkabátot a fekete minihez, ha a bőrdzsekit túlzásnak éreznénk, vagy látványos ékszerekkel fűszerezhetjük meg a trapéznacis szettünket. Mert bizony, a trapéznadrág, már egy modernebb formában ugyan, de újra elindult hódító útjára, habár ez a folyamat már néhány éve elkezdődött. Idén viszont rendkívül divatosnak és dögösnek fognak számítani. Aki pedig valami egyszerre elegánsat és különlegeset keres a kategóriában, az bátran válogasson a culotte nadrágok közül. A szoknyára hajazó nadrág ugyanis valahol a trapéz és a nadrágszoknya között helyezkedik el. Örök divat, ami idén szintén kiemelten sláger lesz. A farmerkabátra visszatérve, arról illik még pár mondatot említeni. Mindenféle formájában „fogyaszthatjuk”. Lehet orversize, karcsúsított, elegáns vagy épp punkosan szakadt, mindenhogy tökéletes kiegészítőként viselhetjük a szezonban. Nem csak partin, hanem a hétköznapokon is. Aki pedig imádja az egyberuhákat, az sem fog csalódni idén. A különféle szexi overallok és kezeslábasok változatos formában a trendiség csúcsai lesznek. Ha benézünk a MODIVO oldalára, akkor a https://modivo.hu/c/nok/ruhanemu/ruhak-es-kezeslabasok linkre kattintva igazi unikális darabokat találhatunk.

Flitterek és fémes hatások

Szintén a retro világ stílusdarabjai voltak a különféle csillogó, flitteres ruhadarabok. 2022-ben ez nagy lendülettel fog visszatérni a táncparkettre. A különféle, ezüstösen és fémesen csillogó cuccok egyébként is az idei szezon legfeltűnőbb ruhadarabjait adják. Ennek köszönhetően pedig a flitterek is újra hódító útjukra indulnak. Lehet bátran flitteres a mini ruha, vagy ezüstösen csillogó a cipő, sőt igazi ékszerekként hordhatjuk hozzájuk a legfeltűnőbb flitteres, vagy fémes clutch-okat is.