Majka (Majoros Péter)

Majka tisztázta, miért vonul vissza

Ország Party Zone

Majka visszavonulása mindenkit meglepett, még azok is találgatásokba kezdtek, mi állhat a döntése mögött, akik nem igazi Majka rajongók.

Majka megelégelte a pletykákat, ezért tiszta vizet öntött a pohárba, és egy hosszú bejegyzésében mondta el, miért határozott úgy, hogy egy időre visszavonul. Bejegyzésében kihangsúlyozza, hogy azt egyáltalán nem mondta, hogy a zenéléssel örökre felhagy, csupán csak idén nem lép már fel, ami pedig lényeges különbség.

A zene marad. Örökre… Sosem tudott olyan bajom, nyomorom lenni, amit ne oldott volna meg az az érzés, mikor kilépek a színpadra. És ez nagy drog…

– írja Majka, aki a televíziózással azonban egy ideje már hadilábon áll.

Évek óta érzem, hogy szeretnék kiszakadni egy hosszabb időre. Ezt el is határoztam 2020 év elején, mikor befejeztem a Bezár A Bazár, és a Nicsak Kivagyok forgatását. Egész évben nem is vállaltam semmit, igaz nem úgy terveztem, hogy gyakorlatilag a világ is leáll velem együtt. 2020 márciustól egészen 2021 júniusáig szabin voltam. Gitározni tanultam, dalokat írtam, fejlesztettem az angolomat, sokat sportoltam, és hogy őszinte legyek, kurvára unatkoztam. Nagyon hiányzott a színpad. De ez egy kényszerhelyzet volt, úgyhogy nem lehetett mit tenni.

Ekkor jött a TV2 megkeresése. 2021 februárjában felkérték, legyen zsűritag a Sztárban Sztár leszek! című műsorban. Majka akkor még a korlátozások miatt nem látta tisztán, hogy a zenekar el tud-e turnézni nyáron, ő pedig nem akart megint egy teljes nyarat otthon ülni úgy, hogy közben semmit nem csinál. Ezért vállalta el a zsűrizést, ami szerinte nagyon jó döntés volt.

Az első perctől kezdve élvezem ezt a műsort. A legszebb, hogy a szerződésünk aláírása után másnap kiadták a rendeletet, hogy lehetnek koncertek is. Ugyan fárasztó volt úgy a nyár, hogy koncertek közben forgatás is volt, de akkor is imádtam

– írja Majka, aki műsort vezetni vagy zsűrizni nem szeretne többet, legalábbis most így gondolja, de nem tudni még, mit hoz a jövő.

Nyomom a zenét, toljuk a koncerteket, kicsit jegelem a tv-t, és ha változik a világ, akkor nem ér a nevem!

– zárja posztját Majka, amit teljes terjedelmében itt lehet elolvasni:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Peter Majoros (@majesz187) által megosztott bejegyzés

Fotó: Facebook/Majka