Emily Ratajkowski szexuális zaklatással vádolja Robin Thicke-t

Party Zone Világ

A szupermodell azt állítja, a Blurred Lines klipjének forgatásán megmarkolta a melleit Robin Thicke.

A 2013-as év legnagyobb slágere volt a Blurred Lines. A 30 éves Emily Ratajkowski most mesélte el, hogy Robin Thicke a klip forgatásán ittas állapotban hátulról megfogta a csupasz melleit. Mindez hamarosan megjelenő, My Body című könyvéből derül ki.

Kicsit részegen tért vissza a forgatásra, hogy a kettőnk jeleneteit vegyük föl. Hirtelen, a semmiből éreztem, hogy egy idegen kéz hátulról a csupasz melleimet simogatja. Ösztönösen elhúzódtam, és visszanéztem Robin Thicke-re

– írta a szupermodell a könyvben.

Ratajkowski – aki egyike volt annak a három modellnek, akik a Blurred Lines klipjében eltérő fokig levetkőzve szerepeltek – azt írja, hogy Thicke részeg viselkedése előtt élvezte a forgatást, utána viszont kerülte vele a szemkontaktust, de nem tudott úgy reagálni, ahogy valóban szeretett volna – írja a 24.hu.

A klip rendezője, Diane Martel visszaemlékezett az esetre és megerősítette a vádakat, és azt mondta, hogy azonnal véget vetett a forgatásnak:

Emlékszem arra a pillanatra, amikor Thicke megfogta Emily mellét. Mindkét kézbe egyet-egyet. A férfi a nő mögött állt, mivel mindketten profilban voltak. A nagyon agresszív brooklyni hangomon üvöltöttem, hogy “Mi a f*szt csinálsz? Ennyi volt! A forgatásnak vége!”

A rendező szerint Thicke italozása okozta az incidenst, aki később bocsánatot kért a viselkedéséért.