Magyar Péter

Veszélyben lehet Magyar Péter, 24 órás védelmet kap

Ország

“Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre, a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében” – jelentette be Magyar Péter, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférje.

Facebook-oldalán azt írja,

tudja, “hogy a maffia hasonlóan működik Palermóban és Budapesten, és ahogy Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffia ellenes olasz vizsgálóbírók elleni gyilkosság is mutatja, a politikai háttérrel rendelkező szervezett bűnözők támadásai ellen sajnos nincs biztos védelem. De legalább megpróbáltuk”.

“Köszönöm a nyilvánosság támogatását!” – tette hozzá.

Magyar Péter körül vasárnap kezdtek sűrűsödni a dolgok, először keményen odapörkölt az őt nőveréssel vádoló rogáni suttogó propagandának, majd volt felesége erre reagálva egy kapcsolati erőszakról szóló kisfilmet osztott meg. Végül Magyar Péter azt írta:

Kedves Judit!
Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt.
Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel.
Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt.
Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked.
Hétfőn Magyar folytatta hadjáratát, első körben néven nevezte “Tóniékat” a Völner-Schadl ügy kapcsán, majd a rendőrségnek üzent:
Tisztelt Rendőrség!
Kérem, hogy a tegnapi posztomat értékeljék feljelentésként és rendeljenek el nyomozást annak kiderítésére, hogy a rendőrség állományából ki, milyen céllal és kinek az utasításából szivárogtatta ki az említett, hamis megállapításokat tartalmazó rendőri jelentést.
Kérem, hogy az eljárásban hallgassák meg tanúként Dezső Andrást, a HVG újságíróját, aki állítása szerint a rendőrségtől kapta meg a dokumentumot.
A feljelentést természetesen hivatalos formában is eljuttatom Önöknek.
Tisztelettel,
Magyar Péter