“Akkugyári hulladékot” vittek Orbán Viktor felcsúti háza elé

Ország

Stummer János momentumos politikus a közösségi oldalán tett közzé fotókat arról, hogy veszélyes hulladéknak tűnő hordókat helyeznek el Orbán Viktor miniszterelnök felcsúti háza előtt.

Orbán Viktor kormánya hazánk legnagyobb veszélyes hulladék-importőre lett: mérgező üzemekkel szórja tele az országot. A Fidesz megmérgezi a jövőnket.

A lakosság mindenhol csalódott és dühös, ahol a kormány veszélyes vegyi anyagokkal dolgozó üzemeket telepít. De miért teszi ezt a Fidesz? A válasz egyszerű: pénzért. A Fidesz ugyanis a pénzért mindenre képes. Még az emberek egészségének veszélyeztetésére is.

A méreg bűze valószínűleg nem ér fel a budai vár tetejére és nem hatol be a hatvanpusztai luxusbunker mélyébe sem – azt csak az alattvalóknak kell rettegve szagolniuk.

Ezért jelképesen elhoztuk a miniszterelnök házához azt, amivel a valóságban milliónyi magyarnak kell hamarosan szembesülnie: házaink szomszédságában jelenik meg hamarosan a Fidesz felelősségéből terített mérgező hulladék

– írja. Hozzáteszi, hogy ha máshol minden rendben van ezekkel a gyárakkal, akkor valószínűleg ez ellen sem lesz senkinek kifogása.

Stummer Bedő Dáviddal, Lőcsei Lajossal és a párt aktivistáival egyúttal felszólították a miniszterelnököz, hogy „vessen véget ennek az akkumulátor-lázálomnak, és vonja vissza a környezetszennyező gyárak büntethetetlenségét biztosító múlt heti gyalázatos kormányrendeletét!”