Borkai Zsolt és Havassy Myrtill

Borkai felesége szerint férje befolyásolható, és nagyon megbánta már a jachtos töcskölést

Ország

Közzétette az ATV a Borkai Zsolt feleségével készült interjú teljes verzióját. Mint ismert, 2019 őszén, nem sokkal az önkormányzati választások előtt tettek közzé egy jachton, szexelés közben készült felvételeket a volt győri polgármesterről és baráti társaságáról.

Borkainé Havassy Myrtill Sváby Andrásnak elmondta, úgy érzi, túl van ezen, és számára is egy megkönnyebbülés lesz, hogy amik az évek alatt felgyülemlettek benne, a lelkét bántották, azt most szavakba foglalhatja és elmondhatja.

Úgy emlékszik, nem volt egyszerű megélnie, hogy férje azonnal összetrombitálta a családot, mert valami nagyon fontosan akart velük közölni.

“A szememet kereste végig, amíg erről mesélt, és láttam a szemében azt, hogy bocsáss meg nekem kérlek, ne hagyj itt”

– idézte fel tilosban járó férje ábrázatát Borkainé . Úgy fogalmazott, ha a nevét kérdezik meg, azt se tudta volna elmondani, olyan sokkot kapott, mikor végighallgatta férje mondandóját. Azt érezte: „itt van egy test és belül üres, se szív, se lélek, semmi nem volt bennem”.

Havassy Myrtill szerint lehet, hogy ha ez nem történik meg velük, már nincsenek együtt. A megcsalás rádöbbentette arra, hogy „bármennyire is gyűlöli, utálja a férjét, valahol mélyén akkor is szereti”. Szerinte nem tudták volna ezeket az éveket egymás nélkül kibírni.

„Egyszer én sírtam, egyszer ő sírt” – idézte fel Borkainé, aki férje szemében az első pillanattól fogva látta, hogy nagyon megbánta, amit tett. Az első gondolata az volt, hogy elmegy otthonról és ott hagyja a férjét.

Az az igazság, hogy a férjem egy borzasztóan befolyásolható ember – mondta. Nemmel válaszolt arra a kérdésre, hogy mentegetni próbálja-e a férjét, akit elmondása szerint továbbra is nagyon szeret. Azt is elárulta, hogy az adriai szexpartiról kikerült első fotó után azt az inget, amiben a férje a hajón volt, széttépte és kidobta.

Az interjúban Borkainé azt is elmondta, férje egy tacskóval engesztelte ki, és a kutya egészségileg, lelkileg átélte a család tragédiáját.