Erdogan és Orbán

Bemondta a köztévé: fontos, hogy Erdogan maradt Törökország elnöke

Ország

Magyarország és Európa szempontjából fontos, hogy Erdogan maradt Törökország elnöke – jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 szombat esti műsorában.

Bakondi György azt mondta: a török elnök tevékenysége, a politikai stabilizáció, az Európába irányuló energetikai ellátás, a béke iránti törekvés, és a menekültügyet érintő, Európa biztonságát szolgáló számos döntése fontossá tette, hogy hatalmon maradjon.

Magyarországnak a belső biztonság, a határbiztonság és az ellátásbiztonság szempontjából is jelentős partnere a NATO-tag Törökország

– gazsulált a szultánnak Bakondi.

Az illegális bevándorlás főbb útvonalairól szólva a belbiztonsági főtanácsadó elmondta: az olasz partoknál 300 százalékos a növekedés a tavalyi számokhoz képest.

Ez ellen próbál határozott lépéseket tenni az olasz kormány a hajók korlátozásával és a zászló szerinti államok felelősségének felvetésével, illetve tárgyalnak a líbiaiakkal és a tunéziaiakkal is, hogy magát az útnak indulást meg tudják akadályozni.

A balkáni útvonalon maffiaszerű módszerekkel dolgozó embercsempész bandák működnek, amelyek az erőszaktól sem riadnak vissza. Bakondi György megjegyezve, hogy már meghaladta az 54 ezret az elfogott határsértők száma, azt mondta: egyre többen próbálkoznak Románia és Horvátország felé indulni, mert kockázatosnak ítélik meg a jól őrzött magyar határt.

Orbán Viktort a vihar sem akadályozta meg, hogy példaképének hízelegjen:

Írisz Ingatlanok

Debrecen, Rákóczi utca

63 m2-es lakás kiadó
300 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca

8 546 m2-es ipari ingatlan eladó
128 190 000 Ft

Debrecen, Diószegi útca - Ipari terület eladó a József Attila telepen

6 799 m2-es ipari ingatlan eladó
101 985 000 Ft

Debrecen, Diószegi út - Ipari telephely telek eladó

18 072 m2-es ipari ingatlan eladó
271 000 000 Ft