Bohár Dániel Debrecenben

Több mint 2,5 milliárd forintjába kerültek tavaly a Megafon propagandistái az adófizetőknek

Ország

2.767.062.000 forint támogatást kapott a Fidesz propagandáját toló Megafon a 2022-es üzleti évben – számolt be Facebook oldalán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Az ebeszamolo.hu-n közölt összegben nincs benne minden, például Filep Dávid (A kopasz oszt) cégének 634 millió forintja.

A párt elmondása szerint a teljes megafonos keret ennél valószínűleg milliárd forintokkal több – hiszen nem csak ő csinálhatja saját vállalkozásban ezt a borzalmat. Valamint a különböző Megafont érintő megbízások sincsenek ott, kizárólag a konkrét támogatásokat nézték meg első körben,

No és persze mindez Pesti Srácok, HírTV, KESMA, állami média, stb nélkül, kizárólag az utánozhatatlan Megafon Központra vonatkozik.

Filep Dávid, ismertebb nevén „A Kopasz” a Megafon egyik népszerű oldalának (A Kopasz Oszt) szerkesztője. Filepet nemcsak az emeli ki a fideszes politikai influenszerek közül, hogy az egész mezőnyből őt követi egyedül Instagramon Orbán Viktor, de az is, hogy van egy saját mini-Megafonja. Az Aktuális Média Nonprofit Kft. egy nulla alkalmazotti létszámú kommunikációs cég, melynek Filep a tulajdonos-ügyvezetője, és amelynek közösségi médiás megfelelői a cég 2021-es megalapítása óta már több mint 455 millió forintot hirdettek el

– teszi hozzá a Telex.

A Debrecenben is Sorost szimatoló Bohár Dániellel beszélgetett és fotózkodott Papp László