Bodrozsán Alexandra DK

Vidéki momentumost csábított át a DK

Ország

Folytatódik az átlépési hullám a DK-ba. A párt közleménye szerint most egy volt momentumos kecskeméti önkormányzati képviselő, Bodrozsán Alexandra csatlakozott hozzájuk.

Bodrozsán Alexandra önkormányzati képviselő, 2019-ben szerzett egyéni mandátumot Kecskeméten, jelenleg az ellenzéki szövetség frakcióvezető-helyettese.

Bodrozsán Alexandra bizonyította, hogy az Orbán-rendszer kérlelhetetlen ellenfele, korábban ő tárta fel Kecskemét fideszes polgármesterének összeférhetetlenségét

– jegyzi meg a DK közleménye.

A Jobbik volt alelnöke belépett a Momentumba – Stummer János így magyarázta a lépést

“A Demokratikus Koalíció üdvözli Bodrozsán Alexandra csatlakozását! Büszkék vagyunk rá, hogy egy igazságtalanságot nem tűrő, erős nővel bővült azok tábora, akik szerint az Európai Magyarország jelenti az egyetlen kiutat az Orbán-rendszerből!” – írják.

A frissen igazolt képviselő Facebook-oldalán azt írta, önkormányzati képviselőként szívügye és hivatása is egyben a kecskemétiek érdekeinek eredményes és hatékony képviselete.

Ehhez egy olyan szövetségesre leltem, aki biztosítja a szervezeti és szakmai támogatást a további fejlődéshez, és a helyi építkezéshez. A céljaim nem változtak, továbbra is elszántan fogok küzdeni az európai értékekért, egy jobb és élhetőbb Kecskemétért, hazánkért. Ezt a munkát mától a Demokratikus Koalíció közösségében folytatom

– fogalmazott Bodrozsán Alexandra.