Mészáros Lőrinc, Várkonyi Andrea

Hadházy: luxusgéppel repült Lisszabonba romantikázni a Mészáros-Várkonyi gerlepár

Ország

Jeles évfordulót ünnepelhettünk szombaton: egy éve kötötte össze életét az ország leggazdagabb embere, Orbán Viktor pénztárcája és Várkonyi Andrea tévés műsorvezető.

Hogy lángoló szerelmüket demonstrálja, Andrea szívecskés képet is megosztott követőivel, akik természetesen el is hiszik a háttérben húzódó érzelmi szálat.

Hadházy Ákos viszont már szkeptikusabban áll a történethez, és inkább arra volt kíváncsi, vajon hol ünnepelhetett Mészáros Lőrinc (a Gázos) és szerelme (a Bemondónő). A független képviselő a Flight Radar adatai alapján megállapította, hogy

a Gázos által használt luxusrepülő Lisszabonba repült szombat reggel, és vasárnap este tért vissza. Minden jel szerint tehát egy romantikus hétvége Portugáliában volt a meglepetés. A Gázos tehát ismét nagyvonalú lehetett, főleg, ha tudjuk, hogy az OE-LEM lajstromjelű repülönel megfelelő típus ÓRÁNKÉT kb 3 MILLIÓÉRT REPÜL. Az oda-vissza kb 7 órás út tehát minimum 21 MILLIÓBA kerülhetett

– mutat rá Hadházy.
“A jelek szerint tehát a buta Gázost nem nagyon aggasztja a brutális energiaáremelés, vagy még mindig hisz a főnöke propagandagépezetének és abban bízik, hogy a kormány megvédi őt. Mondjuk őt lehet, hogy tényleg… Amúgy ránéztem a részvényei árfolyamára is, még SOHA nem voltak ilyen mélyen. De ez sem a Gázos baja, hanem azoké a kisbefektetőké, akik hittek a “nemzeti nagytőkében” és a Gázos eszében” – állapította meg az ellenzéki oldal legszorgalmasabb politikusa.