Egyre szánalmasabb a kormánymédia: előkerítettek egy prostituáltat, hátha sikerül vele lejáratni Hadházy Ákost

Ország

Nem jött be a múlt heti “gyerekverős ügy“, így újabb, az előzőnél is bénább módszerrel igyekszik a Fidesz saját médiáján keresztül lejáratni Hadházy Ákost.

A kormány által vezérelt Pesti Srácok “talált rá” egy videóra, amelyen egy állítólagos prostituált vall arról, hogy Hadházy Ákost pénzt adott neki szexuális szolgáltatásokért. A hölgy azt is állítja, hogy a politikus ingyen csippelte be a kutyáit, és (most figyeljenek!)

KOMOLY KAPCSOLATOT AKART VELE LÉTESÍTENI!

A nő monológja annyira béna és mesterkélt, hogy ezt tényleg csak a menthetetlen vérfideszeseknek készíthették:

Hadházy Facebook-oldalán reagált a szokásosnál is gyengébb lábakon álló vádra:

Valakinek nagyon a tyúkszemére léptem. Úgy néz ki, ha újabb dolgot derítek ki Rogánról, akkor pár nap múlva a propaganda már arról fog cikkezni, hogy a páciensemmel flörtöltem… Bár talán egy szegény ebet nehezebb rávenni, hogy felolvasson egy elé tartott papírlapot. Persze megoldanak mindent és még az is lehet, hogy jobban vigyáznak arra, hogy a napszemüvegben ne tükröződjön vissza a papír. Mint azon a hétéves(!) kamu videón, amit Rogán kínjában 2015 után újra elővett, bár egyszer már felsült vele. (a videót akkor készítették, amikor Farkas Flórián munkahídját lelepleztem)

Persze ha megtennék, ugyanúgy feljelentem őket, mint most. Sajnos tudva azt, hogy semmit nem érek el vele, ha pár év múlva a bíróság százezer forint pénzbüntetésre ítéli őket, a helyreigazítást pedig nem hozzák le. Úgyhogy marad a bizakodás abban, hogy az emberek többségének nem ment el a józan esze, mert tudom, hogy nem ment el

– írta a Fidesz korrupciós ügyeit sorra leleplező ellenzéki politikus.