“Gyerekverős” ügyet bányásztak elő Hadházy Ákosról – a politikus már várta, itt az előre felvett reakciója

Ország

Ahogy közeledünk az április 3-ai választásokhoz, egyre durvul a kampány. Ennek volt most újabb állomása egy, a Fidesz által talán leginkább rettegett ellenzéki arcról Hadházy Ákosról előkapart dokumentum.

A 2005-ös ügy arról szól, hogy

Hadházy Ákos nevelt gyermekét a családi nyaraláson megütötte, majd össze kellett varrni a gyerek fején a sebet. – állítja Hadházy nevelt gyermekének édesapja.”

Bizonyítékul egy orvosi látlelet szolgál, amelyben többek között az áll, hogy

“Az apa elmondása szerint fiát néhány nappal jelen vizsgálatát megelőzően, nevelőapja bántalmazta.”

„A szeptemberi eset nem a semmiből jött, már 2005 júniusában az édesapa jelzett a gyámhatóságnak, hogy a gyermekük anyja nem a válási megállapodásnak megfelelően neveli gyermeküket, a láthatás jogát korlátozza. Az anya a dokumentum szerint meg is fenyegette az apát, hogy nem fogja látni a gyermeket.”

A névtelen blogon megjelent cikk állítása szerint „Szekszárdon az ügyre szinte mindenki emlékszik.”

Hadházy Ákos számított arra, hogy ezt az ügyet előszedik majd a kampány finiséhez közeledve, így most közzétette azt a videót, amelyet még szeptemberben vett fel. Elmondása szerint az egész ügy nem más, mint aljas lejáratókampány. A nevelt – mára már felnevelt – fia pedig a szállodai szobában, szaladgálás közben sérült meg, amikor beverte a fejét. Hadházy szerint a gyerek édesapja azért tett feljelentést, mert nehezen fogadta el, hogy egy másik férfi mellett kell felnőnie a fiának. Egyébként azóta három közös gyermekük is született már a fiú anyjával, és remekül megvannak ők, hatan.

Miért retteg ennyire a Fidesz Hadházy Ákostól?

Hadházy az ellenzéki oldal egyik legaktívabb politikusa, sorra leplez le kisebb-nagyobb korrupciós ügyeket, lenyúlásokat, gyanús drágulásokat. Néhány emlékezetes munkája:

Hadházy: törölték a fantomcéget, amelyet a Kósa-család 6 millióért vett, majd 220 milliót keresett rajta

Kimondta a bíróság: a kormánymédia hazudott Hadházy Ákossal kapcsolatban

Hadházy: Hajdúnánás önkormányzata csalt a közbeszerzéseken

Hadházy közzétette, mit titkolt a kormány a Szputnyik-vakcinával kapcsolatban