Molnár Gusztáv

Molnár Gusztáv összeverekedett volt párja szerelmével, ráadásul gyermeke szeme láttára

Ország

Molnár Gusztávot tavaly augusztusban vádolta meg gyermeke édesanyja, hogy bántalmazta a fiukat, azóta nem látta gyermekét a színész. Van, amit azonban még ettől is jobban bán.

A Drága örökösök sztárjának tönkrement az élete, miután tavaly augusztusban volt párja gyermekbántalmazással vádolta meg.

Molnár Gusztáv elmondása szerint azóta elvesztette munkáját, fiával sem találkozhatott. De mégsem ezt bánja legjobban – írja a Jakupcsek Night műsorban nyilatkozó színészről a Naphire.hu.

Molnár Gusztáv azon a bizonyos augusztusi napon új párjával és Benedekkel egy vidéki előadásra tartott, azonban összevitatkoztak az autóban, mire fia azt mondta: hülye vagy és anyának igaza van. Erre édesapja megpofozta őt.

Én azóta nem láttam a fiamat

– mondta a színész Jakupcseknek, majd azt is hozzátette, van, ami még ettől is sokkal jobban fáj neki.

Összeverekedtünk az új kapcsolattal, Ildikó új párjával. A gyerek előtt. A gyereknek végig kellett néznie, hogy az anyja is odajön, lökdösődik, hogy… Ilyen undorító dolog történt! Halálosan szégyellem magam, hogy ezt a fiamnak meg kellett élnie

– mondta Molnár Gusztáv, aki ellen több feljelentés is érvényben van. A színésszel készült beszélgetés szombat este kerül adásba.