Lapítanak a Miss Universe magyar szervezői, de azért kiderült, hogy miért került megalázó helyzetbe Jázmin Viktória

Ország

Tízezer forintos Zara-ruhát viselt a 2021-es Miss Universe magyar versenyzője, Jázmin Viktóra – szúrta ki néhány napja a 444.hu.

A magyar szépséget öltöztethették volna talpig műmatyós Sugarbirdbe, mint Tóth Gabit, vagy felhúzhatott volna magára egy vegán bőrruhát a Nanushkától, ehelyett viszont ráadtak egy tízezer forintos Zara ruhát, és a kezébe nyomtak egy nemzetiszín lobogót.

A szülők tisztázták a helyzetet a szervezők helyett

Mivel a szervezők továbbra is lapítanak, köztük Panyik Gábor, a Miss Universe Hungary tulajdonosa is, végül Jázmin Viktória szülei válaszoltak a Telexnek az üggyel kapcsolatban. A szülők azt írják, hogy kénytelenek ők nyilatkozni, ha már a szervezők és jogtulajdonosok ezt nem tették meg.

Elmondásuk szerint a magyar versenyzőnek Richard Alexander Atelier tervezte a ruháját, akinek három nappal a show előtt kellett volna megérkeznie az eseménynek helyet adó Eilatba. Viszont Izraelben szigorítottak a beutazáson a Covid miatt, így a divattervező hiába adta be a beutazási kérelmét, túl későn reagáltak rá érdemben. A szülők mindent megtettek, hogy a divattervező időben ki tudjon jutni Izraelbe, még a magyar külügyminisztériumhoz is eljutott az ügy, de meghiúsult a tervező és a ruha kiutaztatása. A szülők szerint Jázmin Viktória a visszalépést fontolgatta, de a főszervezők ragaszkodtak ahhoz, hogy szerepeljen.

A többi versenyzővel ellentétben Jázmint egyáltalán nem kísérte magyar stáb, amin meg is lepődtek a szervezők, és családi támogatás nélkül ki sem tudott volna jutni a versenyre. A család nem érti, hogy magyar szervezők miért nem szólalnak meg az ügyben.

A verseny itt visszanézhető, a magyar versenyző 6:20 körül jelenik meg szükségöltözetében: