Magyarul tanul Shane Tusup Szabó Zsófi miatt, akivel már össze is költözött

Ország

Óriási szintet lépett Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolata. Az edző magyarul tanul a műsorvezető kedvéért, akivel állítólag már össze is költöztek.

Shane Tusup és Szabó Zsófi kapcsolatáról eleinte csak közösségi oldalas posztjaik árulkodtak. Ezekben mindig angol nyelven évődtek egymással, most azonban Tusup óriási döntést hozott.

Az amerikai úszóedző Shane Tusup olyan elhatározásra jutott, amit még olimpiai bajnok felesége, hosszú Katinkával töltött hat év házassága alatt sem tett meg: magyarul tanul – írja a Blikk.

Bár a mi nyelvünk nem egyszerű egy angol ajkú számára, Shane úgy döntött, törik vagy szakad, megtanul magyarul. Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba, Szabó Zsófi teljesen elcsavarta a fejét, ezért nem is akadályként tekint az új kihívásra, hanem boldogsága kulcsára. Ha szeretné, hogy a kapcsolata hosszútávon jól működjön, fontos, hogy a műsorvezető fia, Mendel bizalmát is elnyerje. Ehhez az első lépés, ha megtanul magyarul

– árulta el a lapnak egy informátor.

Ez óriási döntés Tusup számára, hiszen évekig élt házasságban Hosszú Katinkával, de akkor mégsem tartotta fontosnak, hogy megtanulja szerelme anyanyelvét. Úgy tűnik, Zsófi és Shane kapcsolata szintet lépett, itt már korántsem csak arról van szó, hogy az éj leple alatt találkoznak, vagy isznak együtt egy finom kávét.

Sőt, a HOT! Magazin úgy tudja, a szerelmesek már össze is költöztek és Zsófi kisfia is imádja Shane-t, aki teljes jogú családtag lett náluk.