Árpa Atila

Árpa Attila reagált az őt kritizáló Cserhalmi György kijelentésére

Ország

Árpa Attila közösségi oldalán írta meg, mit gondol arról, hogy Cserhalmi György nem tartja őt színésznek.

Cserhalmi György Veiszer Alinda műsorában számos dologról mesélt, ’56-ról, a nevelőintézetről, ahová 1957-ben kisgyerekként került és a színészetről is. Itt merült fel Árpa Attila neve:

Azt mondják Árpa Attilára, hogy színész. Akkor mi vagyok én, kérdezem, hogy mi vagyok én? Ha ő azt mondja nekem, hogy ő fontos, akkor mi vagyok én? Akkor nem vagyok fontos, hát nyilvánvaló.

Erre reagált Árpa Attila egy Facebook-bejegyzésben. A színész nem érti, miért pont őt hozta fel negatív példának Cserhalmi – írja a Nap híre.

Soha nem tartottam elegánsnak, ha valakinek bizonygatnia kell az eredményeit, mondjuk egy facebook posztban. Nem is bizonygatás ez, inkább csak egy reakció, mivel meg lettem szólítva. Senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy én színész vagyok. Aki annak tart, annak megköszönöm, aki nem tart annak, az olvasson tovább és döntse el, mit gondol

– kezdi posztját Árpa Attila, aki felsorolja azt is, hogy több mint negyven mozifilmben láthattuk már a magyar művészfilmektől a hollywoodi szuperprodukciókig, filmsorozatokban szerepel és több mint négy éve ő játsza a Tortúra című darab férfifőszerepét is a Karinthy színházban.

Sajnálom, hogy Cserhalmi György csalódott. Elfogadom, hogy nem tekint engem színésznek. De jóllehet, a fentiekkel nem volt tisztában, amikor engem negatív példaként kívánt használni, ki tudja, milyen megfontolásból. Sebaj, így is mindig tisztelni fogom, rajongója voltam, vagyok, leszek.

– írja Árpa Attila, aki utoljára húsz évvel ezelőtt beszélt Cserhalmi Györggyel, és szerinte soha nem mondta neki azt, hogy ő fontos lenne.

Fotó: Facebook