Mikrofont vágott Gáspár Lacihoz az X-Faktor egyik versenyzője

Ország

Nem tetszett neki Gáspár Laci értékelése, ezért először vízzel akarta leborítani, aztán mikrofont vágott Gáspár Lacihoz a tehetségkutató egyik verenyzője.

Horváth Csabi, művésznevén Pop Csabi nem először vett részt az X-Faktorban: már 2018-ban is próbálkozott, de borzasztóan énekelt. Akkor így jellemezte próbálkozását Gáspár Laci: “Pusztulat, amit csináltál.”

Pop Csabi azonban visszajött, hogy bizonyítson. Pontosabban, ahogy ő fogalmaz:

Azért jöttem az X-Faktorba most is, hogy kiköszörüljem a csordát, amit itthagytam és megmutassam, hogy mit tudok igazából.

Ezúttal a Rómeó és Júlia musical “Lehetsz király” című dalával szerette volna lenyűgözni a zsűrit, de Gáspár Laci hamar leállította a produkcióját.

Csabi, megtörtél, mert a múltkori csatában kikaptál nagyon, csúfosan, és visszajöttél most fegyver nélkül. Volt azért fegyvered: a pusztító hang, azért az egy nagy fegyver. Most még azt az egy fegyveredet, a pusztító hangodat sem merted kimutatni. Neked véged van van. Ez a végjáték. Most hamuvá fogsz válni, nem fogsz tudni visszajönni többet. Véged

– értékelte produkcióját Laci.

Visszajöhetek még

– mondta erre Csabi.

A mentorok kérték, hogy ne. Laci próbálta egy kicsit viccesre venni az elutasítást, és azt mondta a versenyzőnek, hogy nem tud visszajönni, mert a mentorok csettintésére hamuvá fog válni. A mentorok csettintettek is, de Csabi maradt, sőt, odament Lacihoz és rá akarta önteni az asztalon lévő vizet. Laci azonban meg tudta előzni a bajt, elkapta a poharat előle. Erre Csabi nemes egyszerűséggel nekidobta a kezében lévő mikrofont.

A mikrofont eldobtad. Tudod, hogy mi jár ezért?

– kérdezte tőle Gáspár Laci, miután Pop Csabi visszament a színpadra. A mentor legendás mondatával zárta a konfliktust és küldte el a versenyzőt:

Menjél, more, haza magadnak!