Havas Henrik

Durva hangfelvétel kering Havas Henrikről és egy tanítványáról

Ország

Nagyon furcsa felvételt lehet meghallgatni az interneten. A felvételen állítólag Havas Henrik és tanívány 18+-os beszélgetése és enyelgése hallható.

A Bors úgy tudja, a tanítvány készítette és hozta nyilvánosságra a felvételt, mert meglehetősen kényelmetlenül érezte magát a lényegében kényszerű szituációban, ami feltehetőleg egy sajátos helyzetgyakorlatnak indult, a végkimenetele azonban egyértelmű.

Eleinte mintha egy színészi szerepet próbálnának vagy a tanítvány képességeit mérnék fel, de a fő téma a szexualitás. A felvételen egyáltalán nem egyértelmű, hogy Havas Henrik beszél, bár tény, a hang nagyon hasonlít. Az is biztos, hogy a felvételt több helyen megvágták.

A Havas Henrik féle hang azt kérdezi a nőtől, miért akar sztár vagy képernyős lenni, és amíg a nő azt mondja, nem megy ez neki olyan könnyen, a férfi azt feleli, hogy „ezen nincs mit gondolkodni, csinálni kell”.

De most mit csináljak? Vetkőzzek és mondjam magamra, hogy én ilyen szép vagyok, meg olyan szép a mellem?

– kérdezi a női hang. Aztán később a felvételen mintha csókolózás és egyéb enyelgés hangja is hallható lenne, majd az egész azzal zárul, hogy a nő megkérdezi, jó volt-e, mire a férfi azt mondja, igen.

A Blikk megkereste Havas Henriket, hogy mit gondol a felvételről, aki ezt felelte:

Fogalmam nincs, mi ez az egész, nem is érdekel, nem is fogom meghallgatni, és egyáltalán nem foglalkozom ezzel az egésszel.

A felvételt itt lehet meghallgatni.