WC-tartály, a mellékhelyiség lelke

Ország

Ki ne emlékezne az elmúlt évtizedekből arra, hogy minden otthonban minden egyforma volt. A boltokban nem csak ruhában, de szaniterekben, sőt bútorokban sem volt nagy választék. Mindenki ugyanazt választotta, mindenki ugyanazt vitte haza.

A vízvezeték-szerelők egyenfürdőszobákat, egyenmellékhelyiségeket szerelvényeztek be, és bárhova is mentünk mosdóba vagy fürdőszobába, nem ért minket túl nagy meglepetés.

No, és most akkor gondolj bele abba, hogy csak az elmúlt pár hónapban hányféle megoldást láttál például a WC-tartályokat tekintve. Hányszor volt olyan, hogy kerested, mit és hogy nyomj meg.

A SzaniterOnline.hu csapata ebben a nagy kavalkádban próbál téged eligazítani, hogy ne érezd magad elveszve akkor sem, amikor a saját WC-tartályodat kell megvásárolnod.

Tényleg ilyen széles a választék?

Még ennél is szélesebb. Főleg, ha a teljes piacot nézzük.

Ha viszont csak a prémiumminőségű termékeket keresed, akkor is jó sokféle variációt magad mögött hagyva kell ellavíroznod A WC-tartályig.

A modern technológiáknak köszönhetően, az anyagok és a fantázia szabad használatával már három alapvető variáns közül választhatsz.

  • Maradsz a hagyományos WC-tartálynál, amelyet a falra kell felszerelni, és egy csővel köthető a WC-hez.
  • Monoblokk tartály alkalmazásával letisztultabb képet ad a mellékheyiséged.
  • De az igazán designos választás a WC-modul, mely már önmagában is egy esztétikus, kevés helyet foglaló, nem hivalkodó, de mégis szemet gyönyörködtető darab.

Nem is gondoltad volna, ugye?

Mit kell figyelembe vennem választás előtt?

Persze nem minden mellékhelyiséghez illik mindegyik megoldás, épp ezért választás előtt fontosak a fürdőszoba vagy a mellékhelyiség méretei, és persze nem utolsósorban a te igényeid, elvárásaid.

Ha nem szeretnéd cifrázni, és van elég helyed, a hagyományos és a monoblokk WC-tartály is kitűnő szolgálatot tesz.

Ha viszont kicsit pofásabb fürdőszobára vagy mellékhelyiségre vágysz, vagy esetleg annyira kis méretűek az említett helyiségek, akkor mindenképpen a WC-modul az ajánlatos.

Amiből biztosan ne engedj, az bármelyik fajtánál a prémium minőség! Ezt, ha jó helyen vásárolsz, bármelyik forgalmazott termék megadja neked!

Ha nem vagy biztos, a tökéletes választáshoz kérd a SzaniterOnline.hu szakértőinek a segítségét!

A hely, amit napjában többször használunk

Bár talán nem tűnik olyan fontosnak, hogy komfortosan érezzük magunkat a WC-t használva, mégis azt mondjuk, ne engedj a komfortfaktorból! Nem kell kompromisszumot kötnöd!

Nincs annál kellemetlenebb, mint naponta több alkalommal feszengeni, nyomorogni, hajladozni egy olyan alaphelyiség használata közben, ahova még a király is gyalog jár.

Érezd királynak te is magad a saját trónodon!