Anyagi gondjai voltak Kárpáti Rebekának

Ország

Évekkel ezelőtti anyagi gondjairól mesélt Kárpáti Rebeka. Plusz munkát kellett vállalnia, hogy fizetni tudja albérletét.

R. Kárpáti Péter színművész lánya, Kárpáti Rebeka 2014-től szerepelt a Jóban Rosszban című sorozatban. A jelenleg műsorvezetőként dolgozó Rebekának akkoriban anyagi problémái voltak, a sorozatért járó fizetése nem volt elég arra, hogy fenntartsa magát és kifizesse albérletét, ezért plusz munkát vállalt.

A Hungaroringen nosztalgiázva mesélt erről Instagram oldalán követőinek:

Hatalmas utazás volt a mai… emlékszem, amikor pár éve még én is a Forma-1-en dolgoztam hostessként. Nem hangzik komolynak első hallásra/látásra, de fizikailag és mentálisan az egyik legmegterhelőbb munkám volt, főleg, amikor összesűrűsödtek a futamok…

Azért is dolgoztam itt anno, mert már 19 éves korom óta egyedül élek és tartom el magam, és az akkori sorozatból amiben játszottam, sajnos nem tudtam kifizetni a 25 nm-es kis albérletemet + megélhetésemet. Ezeket csak azért mondom el, mert bár sok ilyen nem jön, de azért akadnak a “neki könnyű” és a “mindent aláraktak” kommentek. Pár évvel ezelőtt sosem gondoltam volna, hogy mint vendég hívnak el a rendezvényre, ráadásul a Paddock Clubba, ahol korábban dolgoztam.

Számos celeb megjelent a Hungaroringen vasárnap, mindenki nagyon örült annak, hogy végre élőben nézheti a futamot. Így volt ezzel például Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás is, akik nem aprózták el a belépőjüket: helikopterrel érkeztek a Hungaroringre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés