El akarták gázolni Rubint Rékát a zebrán

Ország

Rubint Réka és Schobert Norbi évtizedek óta az emberek érdeklődésének középpontjában állnak. Nagyon sokan szeretik és tisztelik őket, azonban szép számmal akadnak olyanok is, akik finoman szólva, nem kedvelik a fitneszpárost.

Mint kiderült, utóbbiakból egy konkrét Facebook csoport is alakult már. Réka a 168.hu-nak mondta el, hogy Orbán Viktoron kívül csak ellenük irányul ilyen csoport a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Már majdnem tíz éve létezik ez a csoport. Mostanra a Nemzeti Nyomozóiroda is foglalkozik a dologgal, ugyanis a Facebook még mindig nem tiltotta ezt a csoportot, pedig messze kimeríti a Facebook szabályzatát. Volt idő, amikor figyelemmel követtem az ott zajló eseményeket, de mivel hozzám nem tesz, viszont az időmből és az energiámból elvesz, ezért elengedtem a képzeletbeli kötél végét, hagy rángassák kedvükre. Egy galambot hiába akarsz megtanítani sakkozni, mindig fel fogja borítani a bábukat

– nyilatkozta Réka, aki egy durva esetet is elmesélt. Még terhes volt, kezében Larát fogva kelt át egy zebrán, ahol épp a gyűlölködő csoport egyig tagja engedte őket át. Lefotózta Rékáékat, a fotót feltöltötte a Facebookra, mely alá a következő szöveget írta:

Percekig gondolkodtam, hogy a gázra vagy a fékre lépjek.

Aztán beindult a kommentáradat, sokan azt kívánták, bárcsak elütötte volna a csoporttag Rékáékat. De volt olyan is, hogy valaki Réka egyik fellépése alatt készített fotót, melyhez ezt a kommentet fűzte:

Hoztam egy kis savat, csak azért nem öntöttem Réka szemébe, mert ott köröztek a biztonságiak.

Hogy mennyi rosszindulatú ember kommentel a közösségi médiában, arról a múlt héten Bochkor Gábor is beszélt, aki élő adásban osztotta ki egyik hallgatóját beszólása miatt.