De kedves ez a Zoli gazda…

Ország

A héten indult el az RTL Klub nagyszabású reality-je, a Házasodna a gazda idei évada. Zoli, a műsor egyik főszereplője elég érdekesen fogalmazott az általa kiválasztott hölgyekkel kapcsolatban.

Zoli, a Házasodna a gazda tehenésze így nyilatkozott barátjának a lányokról:

A vörös, k*rva aranyos amúgy, tök lassan beszél, mint a bőrgyógyászok. Jázmin is egy tünemény, meg Zsófi is. Jázminnak Colgate mosolya van. De mindegyik tök jó. Van a nagyon durván r*bancos is, gondolom, kiszúrtad, ő k*rvára bejön. Szerintem, amúgy ő nem gondolja komolyan.

A 25 éves Zoli gazda elmondása szerint megbízható, jó kisugárzású, pozitív életszemléletű, humoros nőre vágyik. Reméljük, az említett lányok elég humorosak ahhoz, hogy pozitívan fogadják Zoli gazda szabadszájú jellemzéseit. Néhány komment, amivel Zoli gazdát jellemzik a közösségi oldalakon:

Unintelligens a srác, férfinek szándékosan nem hívnám…. És az ilyen akár komoly kapcsolatot? Szerintem fogalma sincs arról, hogy ez mit is takar… Némelyik lány igazság szerint túl jó lenne neki és meg sem érdemelné ez a kis Zoli gyerek.

 

Alapvető műveltségi hiányosságai vannak, először is ne a legközönségesebb szavakkal dobálózzon, különösen intellektuális lányokkal szemben, először menjen el 1 kupiba, hiszen láthatja a filmekből, hogy megtudja a drága mit jelent az, amivel ő minősiti a jelentkezőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük