Gáspár Evelin

100 kilót fogytak és nem rejtegetik magukat a Gáspár lányok

Ország

Gáspár Bea és lányai, Evelin és Virág is rengeteget fogytak, így mindhárman büszkén viselnek fürdőruhát idén nyáron.

Gáspár Bea, Evelin és Virág összesen közel száz kilót fogytak. Evelintől már megszokhatták a rajgongók az utóbbi időben, hogy erős képeket oszt meg magáról, most azonban vele tart húga és édesanyja is. A Gáspár család női tagjai brutál szexi fürdőruhákban mutatták meg csinos alakjukat különböző közösségi oldalakon és bulvárlapokban.

Gáspár Bea betegségei, a pajzsmirigy-alulműködése és a cukorbetegsége miatt 30 kilót hízott az utóbbi években, ebből 20 kilót adott le a tavalyi gyomorszűkítő műtétét követően. Bár még úgy érzi, van rajta némi felesleg, de ez már nem zavarja, szerinte ha tovább fogyna, csak ráncosabbá válna a bőre.

Gáspár Evelin 15 évesen több mint 100 kilót nyomott, akkor kezdett el fogyókúrázni. 40-50 kilótól szabadult meg, sokan kérdezik tőle, mi a titka.

Nincs titok. El kell határozni magunkat, és ki kell tartani. Hogy így nézzek ki, naponta kétszer edzek személyi edzővel. Na, ezt csinálja utánam valaki!

– nyilatkozta a Feminának.

A legfiatalabb Gáspár lány sem panaszkodhat: Virág 30 kilót adott le eddig. Szeretne még tovább fogyni, de a párja és családja szerint már így is tökéletesen néz ki. Gáspár Győző nagyon büszke a lányokra, Instagram oldalán ezeket a fotókat osztotta meg családjáról:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gáspár Győző (@gaspargyozo) által megosztott bejegyzés