Nincs jól Rózsa György, infúzióra kellett kötni

Ország

Nem javul olyan jó ütemben Rózsa György állapota, ahogy azt szeretné, még legalább hat hétig kórházban marad.

A legendás televíziós olyan szerencsétlenül botlott meg a múlt héten, hogy elesett és nagyon megütötte magát. Eltört a csípőcsontja, melyet meg kellett műteni. Rózsa György azóta is egy kórház rehabilitációs osztályon fekszik, masszőr és gyógytornász is jár hozzá. Az egyik reggeli tornája közben rosszul lett, leesett a vérnyomása és infúzióra kötötték.

– Sajnos még nem tudok járni, egész nap fekszem. Pár percre felállítanak, hogy járókerettel sétáljak egy kicsit, de megterhelő. Nagy és komoly fájdalmaim vannak. Ha hazaengednek, még legalább hat hónap a rehabilitáció, először mankót, majd botot kell használnom. Az orvosok biztatnak, hogy lehet még olyan a járásom, mint régen, én pedig küzdök, de majd meglátjuk.

– írja a Blikk.

Rózsa György nem örül annak, hogy ennyire kiszolgáltatott helyzetbe került. Ha végre hazamehet a kórházból, egy ápolót is fog fogadni, aki segít neki. A házát is át kell alakítania, tervei szerint a nappali lesz a betegszobája, ahová egy emelhető és mozgatható ágyat helyeznek majd el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük