Orbán Viktor a szivárványos meccs helyett inkább az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Brüsszelben

Ország

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Novák Katalin, családokért felelős miniszter, a Fidesz alelnöke tárgyalást folytattak Giorgia Melonival, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnökével szerda este Brüsszelben – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Közlése szerint a megbeszélésen Orbán Viktor és Giorgia Meloni az európai politikai és pártélet változásairól cseréltek eszmét, és kifejezték elkötelezettségüket az európai jobboldal egyesítése valamint az Európa jövőjéről szóló vitában való aktív részvétel mellett.

Mint mondták, a jobboldali pártoknak hangsúlyosan kell képviselniük sok millió európai polgár érdekeit, akik hitet tesznek a hagyományos családmodell, az erős nemzeteken alapuló erős Európa valamint közös kulturális és vallási gyökereink mellett.

Inkább lemondta a meccset

Mint ismert, a németek szivárványszínűbe akarták volna öltöztetni az Olympiastadiont, de ezt nem engedte az UEFA. Ehelyett a szurkolók öltöztek színesbe, a magyarokat pedig lépten-nyomon LMBTQ-aktivisták és szimpatizánsaik várták, fel is csendült válaszul a buzizás:

“Buzi németek” – Megérkeztek a magyar ultrák Münchenbe

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük