Gázcsonknak ütközött egy gépkocsi Nyírgelsén – kórházban a sofőr

Ország

Gázcsonknak ütközött egy személygépkocsi csütörtökön kora hajnalban Nyírgelsén a Báthori utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók a járművet áramtalanították. A autó utasát a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatta lapunkat a megyei katasztrófavédelem.

Bányay Judit tűzoltó százados további eseménykről is beszámolt a megyéből:

Lehasadt egy tizenöt méteres fa ága Debrecenben a Méheskert utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a közúti és gyalogos forgalmat is veszélyeztető növényt.

A sárvédőhöz ért, és ennek következtében felizzott egy nyergesvontató hátsó kereke tegnap délután az M35-ös autópályán. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik egy vízsugárral avatkoztak be.

Fának csapódott egy személygépkocsi tegnap későn este Hajdúszoboszló és Kaba között a 4-es számú főúton. A helyszínre a hajdúszoboszlói, a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik elvégezték a jármű áramtalanítását, és eltávolították a környező fákat. A járműben egy ember utazott, aki az eset következtében életét vesztette. A beavatkozás teljes útlezárás mellett zajlott.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük