Borkaira nyomultak a lányok, ennyibe kerültek a prostik – friss részletek a győri expolgármester botrányáról

Helyi hírek Ország

Újabb részletek derültek ki a másfél évvel ezelőtt kirobbant Borkai-botránnyal kapcsolatban – tudta meg a HVG360.

A tényfeltáró cikksorozat első részéből kiderült többek között, hogyan érkeztek a parti résztvevői, kik szervezték, mi történt másnap, és hogyan csúszott ki Borkaiék kezéből az irányítás.

A társaság így együtt először vett részt ilyen hajós kiruccanáson. A hat férfi mindegyike a győri vállalkozói elit krémjéhez tartozott, amelynek a motorja három barát: Rákosfalvy Zoltán mellett egy ismert győri milliárdos nagyvállalkozó, János, valamint Győr első embere, Borkai Zsolt akkori fideszes polgármester, olimpiai bajnok tornász.

Ervin, a különcként bemutatott győri vendéglátós értetlenkedett, amikor meglátta a nőket, de Rákosfalvy erre csak annyit mondott neki:

jó buli lesz.

Egy szemtanú szerint, míg „Zsoltra kifejezetten nyomultak a lányok”, a vendéglősnek nem tettek ajánlatot. Ervint pedig megdöbbentette, amit látott, nem nagyon érdekelte, ami ott folyt. A 7-es számú tanú azt vallotta, szó sem volt előre megbeszélt szexről, egyszerűen így alakult.

Óvszerrel dobálták meg Borkai Zsoltot, aki még utoljára megdicsérte saját magát

Azt pedig, hogy a szex közben képek, sőt videók készültek, a férfiak egyike sem vette észre. Ez azért alakulhatott így, mert amikor már forró lett a buli, az est „főszereplői” már túl sokat ittak. És a vallomások alapján úgy tűnik, hogy megbíztak a nőkben.

A lányokat másnap reggel fizették ki, 800–1000 euró volt „a tiszteletdíjuk”. Emellett a repülőút nagyjából 3000 euróba került, a hajót pedig 2900 euróért bérelték ki négy napra, ami olcsónak számított, mert ekkor még előszezon volt.

A férfiak gyanútlanul folytatták a még három napig tartó hajós kiruccanásukat. A rá következő napokban már messze nem akkora lendülettel ittak, mint az első este.