Várkonyi Andrea új cége egy Mészáros Lőrinchez köthető villába költözött

Ország

Mészáros Lőrinchez és Vida József TV2-tulajdonoshoz köthető villába jegyezte be Várkonyi Andrea volt műsorvezető az új médiacégét, a Whitedog Media Kft.-t, tudta meg a Népszava.

A Life TV volt műsorvezetőjének új cége, a Whitedog Media Kft. székhelye épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető.

Várkonyi Andrea annyit mondott a Népszavának, hogy a Whitedog Media Kft. piaci alapon bérli a székhelyéül is szolgáló sugárúti irodáját.

A tavaly szeptemberben, a Mészáros Lőrinc volt felesége által tulajdonolt Life TV-től történő meglepetésszerű távozásakor 10 millió forint törzstőkével, a cégbíróságon bejelentett médiacéget eredetileg még egy érdi címen alapították, és decemberben költöztek a budapesti Andrássy útra.

A Telex egy fotót is megosztott, amelyen Mészáros és Várkonyi az Erzsébet körúton állnak 2020 október 27-én.

A volt tévés piaci alapon bérel irodát a felcsúti milliárdos érdekeltségétől. Nocsak, nocsak.

Közzétette: Telex.hu – 2021. január 11., hétfő

A Whitedog Media Kft.-t 2020 szeptemberében jelentették be a cégbíróságon 10 millió forint törzstőkével, érdi székhellyel, amit decemberben költöztettek át az Andrássy útra. A 105-ös szám alatt álló ingatlan sokáig a Magyar Fejlesztési Bank tulajdonában állt, de 2006-ban Kovács Gábor milliárdos egyik érdekeltsége szerezte meg, 2014-ben pedig a villa Spéder Zoltánhoz vándorolt. Később Spédertől a palota egy időre a miniszterelnök veje, Tiborcz István és a kormányfő milliárdos barátja, Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Appeninn nevű ingatlankezelő társasághoz került, ahonnan időközben Tiborcz és Mészáros is kiszállt, de az ingatlan mégis Mészáros közelében maradt a tulajdonjogot megszerző A105 Realty Project Kft-nek köszönhetően.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük