Baukó Éva kiakadt: “Mi ez a buzi propaganda?”

Ország

Ő is elmondta véleményét a Dúró Dóra-féle könyvégetéses sztorival kapcsolatban.

Sajtótájékoztatón darálta le nyilvánosan a Meseország mindenkié című mesekönyvet Dúró Dóra, csak azért, mert szerinte az “homoszexuális propagandát” terjeszt.

Baukó Éva valóságshow-celeb sem maradt rest, keményen odaszúrt ő is – vette észre a 24.hu. Instagram oldalán ezt üzente:

Mi ez a buzi propaganda? Eszem megáll, az én gyerekem, ha lesz egyszer, nem szeretném, hogy ilyen mesekönyveket olvasson. Miért kell állandóan kampányolva erőltetni, hogy a másság létezik? Miért nem lehet csendben csinálni? Titeket az zavar, ha én ugatok, engem meg az idegesít, hogy erről kell olvasnom. Leszarom, hogy nem leszek szimpatikus a véleményemmel, de ezt érzem! Álszentnek tartom ezt az egészet, liberalizmus mögé takarózni. Takarodjatok már a…

Majd videót is készített a Youtube-ra, ahol a bejegyzésére érkezett reakciókból szemezget.

Éva szabadkozik, hogy nem utálja a melegeket, és tudja, hogy a politikusok bántják őket, de azért kifejti még, hogy mi a gondja velük:

Nekem nem a melegekkel van bajom. Hanem azzal, hogy agresszívan és erőszakosan erőltetitek ránk és toljátok a pofánkba a propagandát. Mert igenis ez egy propaganda. Miért nem látok ilyet a heteróknál?

– értetlenkedik Baukó Éva.