Szikora Róberték felköszöntötték Orbán Viktort

Szikora Róberték már a születésnapja előtt négy nappal felköszöntötték Orbán Viktort

Ország

Pezsgővel köszöntötték fel Szikora Róberték a miniszterelnököt. Orbán Viktor május 31-én lesz 57 éves, de az urak – biztos, ami biztos – már 27-én megosztották ezt a megható kisfilmet.

Szikora Róbert előadóművész mellett Nógrádi László egykori közlekedésügyi miniszter látható, szerepel még Brenner Dominik, a 28. Fidesz-kongresszus legfiatalabb küldöttje, valamint Szalay Kornél Géza fideszes önkormányzati képviselő is.

Szalay a felvételen elmondja, nemcsak a miniszterelnök születésnapját ünneplik a héten, hanem azt is, hogy a Fidesz két nap híján 10 éve van hatalmon.

Szikora baráti hangvételben mondta el jókívánságait Orbán Viktornak a videón:

A Jóisten éltessen sokáig, és adjon neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretetet (ezt a szót a feliratban sikerült elrontani – lásd a képen), érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!

A videót Szalay Kornél Géza posztolta Facebook oldalán ahol azt írta,

NEMZEDÉKEK KÖSZÖNTIK ORBÁN VIKTORT!

Ezen a héten kettős ünnep lesz. A 8 évig tartó balliberális közjáték után, a magyar választópolgárok akaratából elsöprő – alkotmányozó – többséggel 2010. május 29-én megválasztotta a Magyar Országgyűlés dr. Orbán Viktort miniszterelnöknek. Ezzel 10 éve megalakult a második Orbán-kormány. Nekünk demokratáknak ez ünnep! A 10 éves szolgálatát köszönöm, közelgő születésnapja alkalmából pedig köszöntöm! Isten éltesse Miniszterelnök Úr! További sok erőt kívánok a következő 10 évhez is! Isten éltesse és segítse Miniszterelnökünk! A Jóisten éltessen sokáig, és adjon Neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretet, érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!