Szikora Róberték már a születésnapja előtt négy nappal felköszöntötték Orbán Viktort

Ország

Pezsgővel köszöntötték fel Szikora Róberték a miniszterelnököt. Orbán Viktor május 31-én lesz 57 éves, de az urak – biztos, ami biztos – már 27-én megosztották ezt a megható kisfilmet.

Szikora Róbert előadóművész mellett Nógrádi László egykori közlekedésügyi miniszter látható, szerepel még Brenner Dominik, a 28. Fidesz-kongresszus legfiatalabb küldöttje, valamint Szalay Kornél Géza fideszes önkormányzati képviselő is.

Szalay a felvételen elmondja, nemcsak a miniszterelnök születésnapját ünneplik a héten, hanem azt is, hogy a Fidesz két nap híján 10 éve van hatalmon.

Szikora baráti hangvételben mondta el jókívánságait Orbán Viktornak a videón:

A Jóisten éltessen sokáig, és adjon neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretetet (ezt a szót a feliratban sikerült elrontani – lásd a képen), érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!

A videót Szalay Kornél Géza posztolta Facebook oldalán ahol azt írta,

NEMZEDÉKEK KÖSZÖNTIK ORBÁN VIKTORT!

Ezen a héten kettős ünnep lesz. A 8 évig tartó balliberális közjáték után, a magyar választópolgárok akaratából elsöprő – alkotmányozó – többséggel 2010. május 29-én megválasztotta a Magyar Országgyűlés dr. Orbán Viktort miniszterelnöknek. Ezzel 10 éve megalakult a második Orbán-kormány. Nekünk demokratáknak ez ünnep! A 10 éves szolgálatát köszönöm, közelgő születésnapja alkalmából pedig köszöntöm! Isten éltesse Miniszterelnök Úr! További sok erőt kívánok a következő 10 évhez is! Isten éltesse és segítse Miniszterelnökünk! A Jóisten éltessen sokáig, és adjon Neked igaz hitet, biztos reményt, tökéletes szeretet, érzéket és értelmet, hogy mindig megtedd, amit az Úr kíván Tőled!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.