Újabb szexbotrány! A DK-s Gréczy Zsolt pornográf fotóitól hangos az internet

Ország

Alig csitult el a Borkai-botrány, itt az újabb. Megint egy középkorú férfi politikus a főszereplő.

Meztelen képeket küldött Gréczy Zsolt DK-s politikusról valaki több magyar lap szerkesztőségének, a levélíró zaklatással is vádolja a képviselőt. Az állítólagos áldozat azt írja, Gréczy megismerkedésük után ilyen képeket küldözgetett neki, amit egyértelműen zaklatásként élt meg.

Egyből visszautasítottam, és kértem, hogy hagyja abba, és töröltem a Fb-k ról Gréczy Zsoltot. Ez nem volt elég, tovább zaklatott, mintha egy teljesen megszállott szexuális ragadozó. Képeket küldött minden nap magáról, különböző testhelyzetekben, főleg a nemi szervéről, hogy most rám gondolt, és ezt kapnám tőle. Gusztustalan volt. Végül teljesen letiltottam.

– írja a névtelen levélíró.

Azt is hozzáteszi, ez nem volt elég, e-mailben is jöttek a képek.

Nem akarom, hogy következményi legyenek az ügynek, nem akarom bajba sodorni Gréczy Zsoltot, nem akarok tőle semmit. Nem akarom, hogy bocsánatot kérjen, nem akarom, hogy vezekeljen egy dolgot szeret. Kérem, névtelenül írják meg a történetemet, hogy egítsünk, és segíthessek.

– olvasható a levél végén.

Gréczy Zsolt az Index megkeresésére azt mondta,

aljas rágalom, szemenszedett hazugság minden állítás, és ezt be is fogja bizonyítani.

Hozzátette:

Ami a képeket illeti, büntetőfeljelentést tesz, és az eljárás feladata lesz majd, hogy az igazságot kiderítse.

Gyurcsány Ferenc újságírói kérdésre Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselő zaklatási ügyéről azt mondta, ha megalapozott, bizonyított, akkor közügy, de a vádak nem állnak meg. Az intim fotó nem politikai kérdés – jegyezte meg a pártelnök.

„Egy képviselőnek is lehet magánélete” – mondta a Hír TV-nek a DK szóvivője, Barkóczi Balázs, aki szerint szerencsétlen, hogy ilyen képek kerülnek nyilvánosságra, de egyelőre nem látnak arra utaló jelet, hogy zaklatás is történt volna. A DK-nál tehát nem tagadják, hogy a képek valódiak, szerintük ugyanakkor nem küldözgette a képviselő zaklatási céllal ezeket.

A képeket olvasóink érdekében nem tesszük közzé, tessenek használni az internetes keresőket! 🙂

Óvszerrel dobálták meg Borkai Zsoltot, aki még utoljára megdicsérte saját magát