Két nap alatt két elfogatóparancsot adtak ki a vizes vébét szervező cég gazdasági vezetője, Bártfai-Mager Andrea volt férje ellen

Ország

Elrendelte Balogh Sándor körözését a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága – vette észre a Szabad Pécs a rendőrség honlapján. Balogh ellen, aki a 2017-es budapesti vizes világbajnokság lebonyolításáért felelős Bp2017 Nonprofit Kft. gazdasági vezetője volt, költségvetési csalás gyanúja miatt adtak ki hétfőn elfogatóparancsot.

Az Index írta meg, hogy Balogj ellen újabb körözést adtak ki. Míg a hétfőit a NAV Észak-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága, a keddit a Fővárosi Nyomozó Ügyészség kezdeményezte befolyás vásárlása miatt.

“Bártfai-Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter több mint 20 éve különváltan él Balogh Sándortól, semmilyen közös cégük, üzleti tevékenységük vagy gazdasági érdekeltségük nincs. Ezért minden olyan cikk, ami azt sugalmazza, hogy Bártfai-Mager Andreának köze lehet Balogh Sándor gazdasági tevékenységéhez hatásvadász, politikai célú lejáratás.”

– közölte a Kormányzati Tájékoztatásoi Központ a hírrel kapcsolatban a hírportálnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.