Orosz Bernadett

Fejlemény az összevert nő ügyében: 4 hónapos távoltartásra ítélhetik a katonát

Ország

Bejárta az országot Bernadett története, a nyilvánosság hatására a rendőrség is lépett valamit.Még rendőri felügyeletet sem kapott az az 52 éves férfi, aki – mint a képeken is látható – brutálisan elintézte volt barátnőjét.

Orosz Bernadett, aki mellesleg hat gyermek édesanyja, Facebook-oldalán osztotta meg a döbbenetes fotókat, és mint megjegyezte, a rendőrség még csak távoltartást sem kért a férfira, arra hivatkozva, hogy nem házastársak, se nem élettársak.

Megrázó felvételeket osztott meg magáról egy brutálisan összevert miskolci nő – volt barátja tehette

A nyilvánosság ereje végül hatott, a Nógrád megyei főügyész pénteken azt közölte,

távoltartási indítványt terjesztett elő az ügyészség a Bujákon súlyos testi sértést elkövető férfi ügyében.

Bóna Gyula elmondta: a Pásztói Járási Ügyészség az illetékes Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája felé indítványt tett arra, hogy rendelje el az ügy gyanúsítottjának a sértettől való távoltartását,

amit, a bűnismétlés megakadályozása érdekében, négy hónapra javasolnak.

Mint ismertette, a járási ügyészségre szerdán érkezett meg a pásztói rendőrkapitányság bűnügyi osztálynak előterjesztése, amely távoltartás elrendelését javasolta azzal az 52 éves miskolci illetőségű férfivel szemben, aki november 9-én Bujákon bántalmazta nőismerősét.

Ezt követően a sértett jogi képviselője útján maga is indítványozta a távoltartás elrendelését az ügyészségen – tette hozzá.

A főügyész elmondta: az ügyészség indítványa arra irányul, hogy

a nyomozási bíró írja elő a gyanúsított részére, hogy a sértettel – közvetlenül vagy közvetve – ne lépjen kapcsolatba, illetve tőle, vagy az ő tényleges tartózkodási helyétől, munkahelyétől, az általa rendszeresen látogatott intézményektől vagy egyéb helytől, különösen nevelési, nevelési-oktatási- vagy gyógykezelés céljából látogatott egészségügyi intézménytől, vallásgyakorlása során látogatott épülettől tartsa távol magát.

A nő a saját Facebook-oldalán fényképekkel osztotta meg a párkapcsolatában történteket. Azt írta: a férfi – aki katonai főiskolát végzett és alezredes – nem először bántalmazta. Ezúttal eltörte az orrát, a fejét és a testét ököllel szétzúzta, a haját kitépte, és majdnem megfojtotta egy bujáki szállón múlt szombaton.

A rendőrök a férfit elfogták, és súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A Honvédelmi Minisztérium az MTI megkeresésére szerdán közölte, hogy az eset kapcsán intézkedtek az érintett tartalékos katona szolgálati viszonyának soron kívüli megszüntetéséről.

Bernadett a Mokkában mesélt részletesen a brutális bántalmazásról:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.