Szétverték a mentőt és majdnem meglincselték a mentősöket a türelmetlen rokonok Nyíregyházán

Ország

Kis híján tragédia történt Nyíregyházán, amikor egy beteg hozzátartozói úgy ítélték meg, hogy a mentősök túl későn érkeztek ki a helyszínre.

A Blikknek nyilatkozott Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője, aki elmondta, mindössze öt percet kellett várniuk az esetkocsira, de ezt is sokallták.

A kiérkező esetkocsi személyzetét szitkozódva, fenyegetőzve fogadták, a kollégák a fizikai agressziótól tartva azonnal rendőri segítséget kértek, és mivel ki sem tudtak szállni a kocsiból, elhagyták a veszélyes helyszínt. Ezt látva a társaság annyira feldühödött, hogy ütni, rúgni kezdték az esetkocsit. Egy betondarabbal karosszéria-sérülést is okoztak

– mondta Győrfi Pál.

A rendőrség eljárást indított.

“Addig innen nem mentek ki, amíg a papa nem éled fel” – ezért félnek a mentősök, ha problémás helyszínre riasztják őket

4 thoughts on “Szétverték a mentőt és majdnem meglincselték a mentősöket a türelmetlen rokonok Nyíregyházán

  1. Szégyen, hogy ilyen emberek élnek az országunkban. Azt hiszik az orvosok istenek? Egyszer mindenki meghal, a papának most jött el az ideje. Nem félnek ezek a börtöntől sem, mert a fele életüket ott élik le, ezért mernek még gyilkolni is, ha egy is kihullik közülük. Minden nőt terméketlenné tennék, hogy ne tudjanak szaporodni, mert az utódjaikból is ilyen felnőtt lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük