Megtámadtak egy terhes feleségével sétáló férfit Budapesten, mert arab migránsnak hitték

Ország

Benjámint lefejelték, mert túl sötét volt a bőre.Fényes nappal rontottak rá egy roma publicistára Budapesten, az Árkád bevásárlóközpontnál. Rézműves Benjámin Dániel magáról azt írja a Mércén, szatmári cigány bölcsész, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem politológia szakos hallgatója, rendszeresen ír kisebbségpolitikáról és roma politikai reprezentációról. A Demokratikus Koalíció színeiben elindul az önkormányzati választásokon Hodászon.

A sértett Facebook-oldalán mesélte el, mi történt.

“Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet. Heves és agresszív hanggal kiabáltak ránk: “Mocskos arab bevándorlók vagytok, húzzál el a terhes asszonyoddal, mert csak szaporodni tudtok!!!”

Én kezemmel próbáltam védeni a mellettem remegő, síró terhes feleségemet, majd a pillanat törtrésze alatt belefejelt a szemem fölé.

Ahogy a szememhez kaptam, meghőköltem a vérnek látványától. Abszurdnak tűnt minden…

Budapesten, késő délután azért vernek meg, mert feltehetőleg arabnak nézel ki, vagy barnább a bőröd? …

A valódi tettestársakat; a gyűlöletet és félelmet sajnos nem lehet a joggal visszatartani. Az évi több száz milliárd forintból működő folytonos kormányzati gyűlölet-propaganda kinyitott egy olyan szelencét, ami a valóságra betegesen nemet mondó, önmaga szerencsétlen sorsáért folyton másokat okoló tömegnek hívunk.

Magyarország nagyon rossz útra tévedt.

A félelmekben nincs szabadság.”

Tegnap késő délután a budapesti Árkád előtt két kopasz férfi megtámadott engem, és a terhes feleségemet. Heves és…

Közzétette: Benjamin Dániel Rézműves – 2019. augusztus 10., szombat