Az ufókutatók dühösek Pataky Attilára

Ország

Úgy érzik, a sok sületlenséggel lejáratja őket.Ufókutatóval szembesítette a Bors Pataky Attilát, aki rendszeresen oszt meg hihetetlen történeteket földönkívüliekkel való “találkozásairól”. Az Edda frontembere azt állítja, Miamiban együtt is kávézott egy idegennel.

A 89 éves Knoll Gyula, aki egykori vadászpilótaként elmondása szerint kétszer is találkozott idegenekkel, a lapnak azt mondta,

Pataky Attila a viselkedésével a komoly kutatókat járatja le, akik hamar rájönnek, hogy az illető nincs otthon a témában, csak fényezi magát.

A valódi érintettek nem hivalkodnak, csendes emberek – tette hozzá a nyugalmazott vadászpilóta, aki elmondása szerint 1959-ben Kaposvárnál, 1960-ban pedig a Kaszpi-tenger környékén, az iráni határnál találkozott idegenekkel, akik az utóbbi esetben rövid időre a gépén kikapcsolták az áramellátást.

Pataky Attila válaszában azt hangoztatta, egyikük sem volt jelen, amikor a másik fél észlelt, így ő is ugyanúgy kérdőre vonhatná Knoll hitelességét.

Szubjektív alapon csomó mindent tudok, érzek és láttam. Ő hogy tudja „tudományos” alapon megítélni az én élményeimet, amikor életünkben nem beszéltünk egymással?

– fakadt ki Pataky.